Tryck dina trycksaker
och böcker upp till 70% billigare!


– än jämförbar svensk produktion. Ofta 20-50% billigare.

DotGain kombinerar maskiner i Östeuropa. På detta viset sänker vi dina kostnader dramatiskt, med bibehållen toppkvalitet och korta leveranstider.


Kvalitet
Vi håller i dina projekt och garanterar leverans och kvalitet till ett optimerat pris.

Vi håller ordning på din produktion på plats i Östeuropa, som håller ordning på din produktion och garanterar bästa kvalitet och att det packas enligt era önskemål. Våra tryckerier är kvalitetssäkrade enligt ISO standard, en del även för miljö (se länk) och vi arbetar helt efter ALG-10. "En del av" Våra tryckerier är kvalitetssäkrade enligt ISO.
 
Priser
Hur mycket sparar man? Någonstans mellan 20-40% är vanligt men det beror helt och hållet på hur produkten ser ut. Vi har varit med om projekt där besparingen blev 70%.
Priset är inte vår enda konkurrensfördel. Kvalitet och leveranser är lika bra, om inte bättre jämfört med våra konkurrenter i Sverige.

Leveranser
Den produktion som DotGain gör i Östeuropa, tar ungefär lika lång tid som hos ett tryckeri i Sverige. I praktiken betyder detta 2-3 veckor. Vi har under åren lärt oss vilka transporter och företag som fungerar och vilka som inte gör det. I dag kan vi därför garantera leveranstiderna.

Referenser
Vi har en mängd både små och stora, välkända, glada och nöjda kunder som gärna ställer upp som referenser. Här är några exempel. Hör av dig till oss för att få kontakt med dessa och andra.