Hitta det tryck du behöver, upp till 70% billigare


– än jämförbar svensk produktion. Ofta 20-50% billigare.

Print on Demand

Vårt mål är att alltid hitta de bästa vägarna för att producera högklassiga trycksaker till bästa pris. Därför har vi nu utökat vårt utbud med Print on Demand (POD), så att du kan trycka mindre upplagor digitalt.


Böcker i Print on Demand
Det vi erbjuder är lite unikt. För trots att du bara beställer en liten upplaga, så kan du ändå få den inbunden på precis samma sätt som en konventionellt producerad bok.

Tack vare att vi har flera medarbetare på plats i Östeuropa, så har vi skapat lösningar där din bok blir digitalt producerad och sedan bunden i ett riktigt bokbinderi, så att du kan få sydd eller linnetrådshäftad rygg, hårda pärmar, kapitälband etc. Allt det som utmärker en kvalitetsproducerad bok. Men till ett lägre pris.

Kontakta oss för offert!

Offsettryck

För upplagor över 200 ex producerar vi dina trycksaker, tidningar, affischer, böcker osv i offset – ark- eller rulle beroende på antal och format. Vårt mål är att kunna tillgodogöra dina behov fullt ut, oavsett just upplaga och format.
 

Förpackningar

Förpackningar i olika format och material – främst kartong, kan vi erbjuda till ett högst konkurrenskraftigt pris, till samma kvalitet.
 

Etiketter

Både små och stora, i de flesta material.
 

Bokbinderi av udda slag

På grund av att vi har produkten i fokus, så har vi skapat ett utbud av bokbinderiproduktion som du inte hittar i Sverige i dag, pga att investeringar och strömlinjeformad produktion fått gå före specialistkunskap och udda utrustning. Du kan få böcker bundna i format som inte ens går att tillverka hemma längre.

Leveranser

Den produktion som DotGain gör i öst, inte minst med boktryckeri, tar ungefär lika lång tid som hos ett tryckeri i Sverige. I praktiken betyder detta 2-3 veckor.
Vi har under åren lärt oss vilka transporter och företag som fungerar och vilka som inte gör det. I dag kan vi därför garantera leveranstiderna.
 

Vilken moms-sats gäller?

Bokmoms gäller på bokproduktion, vilken är på 6%. På övriga trycksaker gäller standardmoms, dvs 25%.*

* Gäller tills vidare. Med reservation för nya momsregler från svenska Skatteverket.