Referenser


"DotGain har sänkt våra produktionspriser med många procent. Dessutom håller de leveranstider och våra kvalitetskrav. Vi har rekommenderat dem också för andra kollegor i branschen."
Per Åkerlund
Artos Bokförlag


“Vi har flera gånger nyttjat DotGain och vi blir alltid lika nöjda. Kvaliteten är mycket hög men de är även behjälpliga med övrigt vi behövt ha hjälp med (redigeringar, förbättringar etc.) utan att ta oskäligt betalt för dessa tjänster. Vi kommer absolut att anlita dem igen. Professionella, hög kvalitet och hög servicenivå.”
Jessica Bertilsson
SIA Home Fashion

"Jag har använt DotGain till min sagoboksproduktion. Först valde jag dem för de hade det lägsta priset. När jag sedan upptäckte att kvaliteten var så otroligt bra, finns det ingen annan i jämförelse! Men det bästa av allt är de trevliga killarna som är så bra att prata med och hjälper till att lösa "besvärliga" problem. Hög servicefaktor alltså! Jag kommer att anlita DotGain till mina kommande böcker."
Åse Alexanderson
Trollmors Sagor i Skåne

"Nöjdare än så här kan man inte bli när man är nybörjare på att göra bok. Dotgain har överträffat alla förväntningar vad gäller pris, hjälpsamhet, kunnighet, information och tillmötesgående. I min första produktion har jag fått hjälp med allt till ett vettigt pris. Jag har kunnat ställa alla dumma frågor och alltid blivit respektfullt bemött. Proffsiga medarbetare på Dotgain har gjort min produktion till ett nöje. Dotgain kan sin sak och sina maskiner. Nästa gång behöver jag inte leta efter den som ska trycka!"
Hälsningar från en nöjd kund
Viveca Ohlén

"Jag använde DotGain i en produktion av en jubileumsbok åt en kund och varken jag eller min kund kunde ha blivit nöjdare! Resultatet blev fantastiskt till marknadens lägsta pris. Inte bara att resultatet blev bra - all kontakt med företaget har gått strålande och de har varit hjälpsamma och tålmodiga med alla frågor och förseningar som har inträffat på vägen. I min nästa bokproduktion kommer jag vända mig till DotGain! "
Johan Jönsson
Älme Media


"Boktryck blev mycket professionellt med överraskande bra kvalitet på bilderna som vi lyfte från Internet för vår M-learning bok. Jag är mycket nöjd med både kommunikationen med DotGain och med resultatet.
Vi fick hjälp i hela processen från design till färdig trycksak. Designlösningen blev enkel,
genomtänkt och ger boken auktoritet. "
John Steinberg, Eldsjälsförlaget